Группы, удовлетворяющие слабому условию минимальности для двуступепно разрешимых подгрупп - Онищук, В.А.; Сысак, Я.П. (Український математичний журнал, 1994)
Вивчаються неабелеві розв'язні і радикальні групи зі слабкою умовою мінімальності для двоступенево розв'язних підгруп. Доведено, що такі групи мінімаксні. Відмічається, що для локально розв'язних груп аналогічний результат не вірний. Наведено приклад розв'язної групи ступення 3, яка задовольняє слабку умову мінімальності для підгруп ступеня розв'язності 3 і не являється мінімаксною групою.