Нормальність в істотному деяких класів операторів у нескінченному тензорному добутку гільбертових просторів - Лівінський, В.О. (Український математичний журнал, 1994)
За допомогою загальних ознак істотності областей визначення спектральних інтегралів встановлюється нормальність в істотному деяких класів операторів в стабілізованих нескінченних тензорних добутках гільбертових просторів.