О коприближении выпуклых на круге функции алгебраическими многочленами - Будник, В.Г. (Український математичний журнал, 1994)
Одержана оцінка наближення випуклими алгебраїчними многочленами випуклих функцій двох змінних, які мають на крузі обмежені другі похідні.