Про обмеженість повної варіації логарифма добутку Бляшке - Васильків, Я.В. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено, що для збіжного в одиничному крузі добутку Бляшке B(z) умова −∞ < ∫log(1−t)n(t,B)dt є достатньою для обмеженості повної варіації logB на колі радіуса r, 0 < r < 1 а для добутків B(z) з нулями, зосередженими лише на одному промені, вона також і необхідна. Тут n(t,B) — кількість нулів функції B(z) в крузі радіуса t.