Розвиток генетики в Національній академії наук України. 3. Сучасний стан генетичних досліджень - Кунах, В.А. (Біополімери і клітина, 2008)
Коротко охарактеризовано основні тенденції сучасних генетичних досліджень. Представлено ключові напрями і головні досягнення генетичних і генетико-селекційних досліджень у системі НАН України на сучасному етапі. Проаналізовано наукову діяльність деяких науково-дослідних інститутів і провідних генетиків України.