О некоторых краевых задачах со смещением на характеристиках для смешанного уравнения гиперболо-параболического типа - Елеев, В.А.; Кумыкова, С.К. (Український математичний журнал, 2000)
Доведено теореми про існування та єдиність розв'язків нелокальних граничних задач із зміщенням для мішаних рівнянь гіперболо-параболічного типу другого і третього порядків.