Усреднение интегральных функционалов, связанных с областями периодической структуры каркасного типа с тонкими каналами - Ковалевський, А.А. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено Γ-збіжність послідовності інтегральних функціоналів, пов'язаних з областями періодичної структури каркасного типу з тонкими каналами. Одержано зображення для інтегранта Γ-граничиого функціонала.