Регуляризовані апроксимації сингулярних збурень H₂-класу - Команенко, В.Д. (Український математичний журнал, 2000)
Для послідовності сингулярних збурень з H₁ -класу, яка збігається до заданого сингулярного збурення H₂-класу, знайдено спосіб адитивної регуляризації, який забезпечує сильну резольвенту збіжність збурених операторів.