Некоторые задачи для многомерного интегро-дифференциального гиперболического уравнения - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2000)
Доведено коректність задач Коші, Гурса та Дарбу для багатовимірного інтегро-диференціаль-ного гіперболічного рівняння, яке зустрічається в біології.