Про обернену задачу для збурень абстрактного хвильового рівняння в схемі розсіяння Лакса - Філліпса - Кужель, С.О. (Український математичний журнал, 2000)
У рамках схеми розсіяння Лакса-Філліпса вивчається обернена задача розсіяння для збурень абстрактного хвильового рівняння.