О спектральной теории обобщенной дифференциальной системы М. Г. Крейна - Сахнович, Л.А. (Український математичний журнал, 2000)
Розглядається узагальнена диференціальна система М. Г. Крейна. Знайдено зв'язок між поведінкою розв'язку системи та характером відповідної спектральної матриці-функції.