Информационная сложность многомерных интегральных уравнений Фредгольма с гармоническими коэффициентами - Азизов, М. (Український математичний журнал, 2000)
Знайдено точний у логарифмічній шкалі порядок мінімального радіуса інформації для класу багатовимірних інтегральних рівнянь Фредгольма з періодичними гармонічними за кожною змінною ядрами та вільними членами.