Правове регулювання запозичень до місцевих бюджетів у Сполучених Штатах Америки та країнах Західної Європи - Духовна, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є аналіз досвіду Сполучених Штатів Америки та країн Західної Європи щодо правового регулювання суспільних відносин у сфері здійснення запозичень до місцевих бюджетів, які можуть бути використані для формулювання рекомендацій щодо вдосконалення законодавства України у зазначеній сфері.