Роль великих платників податків у наповненні державного бюджету України - Гой, В.; Шостак, Л. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є визначення місця та ролі великих платників податків у наповненні Державного бюджету України й визначення сукупності факторів, що справляють вплив на цей процес.