Індекс реалізації потенціалу сектора малого та середнього бізнесу як інтегрований показник оцінки розвитку - Усик, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є аналіз рівня розвитку потенціалу сектора малого та середнього бізнесу в Україні та інших країнах світу на основі інтегрального показника.