Взаємовідносини профспілкових організацій з державою в умовах розвитку громадянського суспільства в Україні - Кравчук, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглядається питання щодо ролі і значення профспілкових організацій у розвитку громадянського суспільства, аналізується правова база їх функціонування, визначається правовий зміст їх відносин з державою і владними структурами.