Ранговые признаки управляемости для краевой задачи линейной системы интегро-диффереициальных уравнений с импульсным воздействием - Ахметов, М.У.; Сеилова, Р.Д. (Український математичний журнал, 2000)
Визначено необхідні та достатні умови розв'язності крайової задачі для лінійної системи інтегро-дифереидіальних рівнянь з імпульсною дією. Доведено теореми про існування та інтегральне зображення лінійних інтегро-сумарних рівнянь Вольтерра другого роду та лінійної системи інтегро-диференціальних рівнянь з імпульсною дією у фіксовані моменти часу.