О слабой компактности ограниченных множеств в банаховых и локально выпуклых пространствах - Когут, П.И.; Мельник, В.С. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджується компактність одного класу обмежених підмножин в банахових та локально опуклих просторах. Одержано узагальнення теореми Банаха-Алаоглу на клас підмножин, які не є полярами до опуклих урівноважених околів нуля.