Аппроксимациониый метод в задачах теории потенциала - Синайский, Е.С. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджуються властивості апроксимаційиого методу В. К. Дзядика стосовно біноміальної функції. Вивчаються умови, за яких оцінка для відносної похибки наближення у рівномірній метриці є точною. Результати застосовуються до задач теорії потенціалу.