Тригонометричні ряди з рівномірно розподіленими коефіцієнтами - Самойленко, М.О. (Український математичний журнал, 2000)
Доведено умову Гельдера для сум рядів, утворених заміною випадкових величин у розкладі Фур'є вінерового процесу рівномірно розподіленими послідовностями.