К вопросу об ограниченном почти периодическом решении полулинейного параболического уравнения - Асанова, А.Т. (Український математичний журнал, 2000)
Одержано достатні умови існування та єдиності обмеженого майже періодичного розв'язку напівліиійиого рівняння параболічного типу.