Q-умовна симетрія нелінійного двовимірного рівняння теплопровідності - Сєров, М.І.; Тулупова, Л.О.; Андреєва, Н.В. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджено Q -умовну симетрію нелінійного двовимірного рівняння теплопровідності. За допомогою анзаців одержано редуковані рівняння.