Зауваження про повноту систем експонент з вагою в L²(R) - Винницький, Б.В.; Шаповальський, О.В. (Український математичний журнал, 2000)
Знайдено нові умови повноти систем експонент з вагою в L²(R), які доповнюють і узагальнюють результати авторів, отримані раніше.