Нові узагальнення теореми Скорца-Драгоні - Гайдукевич, О.І.; Маслюченко, В.К. (Український математичний журнал, 2000)
Показано, що кожна функція Каратеодорі f:T×X→Y —де Т — топологічний простір з регулярною σ-скінченною мірою, простори X і Y — метризовні і сепарабельні, X — локально компактний, має властивість Скорца-Драгоні. Аналогічний результат одержано, коли простір T — локально компактний і X=R∞