Наближення періодичних функцій високої гладкості інтерполяційними тригонометричними поліномами в метриці L₁ - Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено асимптотично точну оцінку похибки наближення Аперіодичних функцій високої гладкості інтерполяційними тригонометричними поліномами в L₁-метриці.