Про щільність підпросторів аналітичних векторів замкненого лінійного оператора в банаховому просторі - Мокроусов, Ю.Г. (Український математичний журнал, 2000)
Отримано умови на поведінку резольвенти та розташування спектра лінійного замкненого щільно визначеного оператора A у баиаховому просторі Е, за яких його простори Жевре G(β)(A),β<1, щільні в Е.