Об ограниченности сингулярных интегральных операторов в симметричных пространствах - Пелешенко, Б.И. (Український математичний журнал, 2000)
Розглядаються інтегральні оператори згортки Tεf(x)=∫|x−y|>εk(x−y)f(y)dy задані на просторах функцій декількох дійсних змінних. Для ядер k(x), які задовольняють умову Хермандера, одержано необхідні та достатні умови рівномірної обмеженості операторів Tε з просторів Лоренца в простори Марцінкевича.