О периодических локально разрешимых группах, разложимых в произведение двух локально нильпотентных подгрупп - Черников, Н.С. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено ряд нових результатів щодо різних властивостей періодичної локально розв'язної групи G−АВ із локально нільпотентними підгрупами А і В, одна з яких є гіперабелевою.