Про наближення функцій класу Гельдера бігармонійними інтегралами Пуассона - Жигалло, К.М.; Харкевич, Ю.І. (Український математичний журнал, 2000)
Отримано точне значення верхньої межі відхилення бігармонійного інтеграла Пуассона від функцій класу Гельдера.