Усиленный закон больших чисел с операторными нормировками для мартингалов и сумм ортогональных случайных векторов - Булдыгин, В.В.; Коваль, В.А. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено підсилений закон великих чисел з операторними нормуваннями для векторних мартингалів та сум ортогональних випадкових векторів. Наведено його застосування до дослідження сильної слушності оцінок найменших квадратів в лінійній регресії та асимптотичної поведінки багатовимірних процесів авторегресії.