Дифференцируемость интегралов от действительных функций по L₀-значным мерам - Радченко, В.Н. (Український математичний журнал, 1999)
Отримані умови збіжності в L₀ виразів (μ(A))⁻¹∫Afdμ при зменшенні множини A.