Наближення неперервних функцій, заданих на дійсній осі, узагальненими операторами Зигмунда - Островська, О.В. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено оцінки для верхніх меж відхилень узагальнених операторів Зигмунда на класах неперервних (ψ,β)-дифереиційовних функцій, заданих па дійсній осі.