Конечномерные аппроксимации диффузионных мер в гильбертовом пространстве - Бондаренко, В.Г. (Український математичний журнал, 1999)
Для перехідних ймовірностей дифузійних процесів у гільбертовому просторі побудовано скінченновимірні апроксимації та знайдено достатні умови еквівалентності таких мір при збуренні дифузійного оператора.