Прямые методы приближенного решения систем сингулярных интегральных уравнений в случае неотрицательных частных индексов - Малышев, К.И. (Український математичний журнал, 1999)
Наведено обгрунтування прямих методів наближеного розв'язання систем сингулярних інтегральних рівнянь з ядром Коші на одиничному колі при невід'ємних часткових індексах.