О структуре множества неблуждающих точек пары сцепленных квадратичных отображений - Добрынский, В.А. (Український математичний журнал, 1999)
У площині параметрів вказані значения, при яких еидоморфізми площини, які побудовані зчепленням двох однакових одиовимірних унімодальних квадратичних відображень, мають поглинаючу область, де є атрактор та нетривіальна інваріантна підмиожииа множини неблукаючих точок.