Дослідження умови гладкості межі для сильної лінійної опуклості області - Мельник, В.Л. (Український математичний журнал, 1999)
Побудовано коитрприклад до гіпотези, що сильна лінійна опуклість області випливає з лінійної опуклості, якщо множина особливостей не розбиває межу.