Коприєднані орбіти компактних груп Лi та узагальнена стереографічна проекція - Скрипник, Т.В. (Український математичний журнал, 1999)
Поняття стереографічної проекції узагальнено па випадок довільної компактної алгебри Лі та знайдено явну форму локальної комплексної параметризації орбіти відповідної групи.