Право на мирні зібрання як особисте немайнове право фізичних осіб у цивільному праві - Мухамєдова, Е. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Дається теоретико-правовий аналіз права на мирні зібрання як особистого немайнового права фізичних осіб в умовах формування практики застосування норм Цивільного кодексу України. Досліджено історичний розвиток даного права, погляди науковців на визначення його приватно-правової природи.