Комплексна програма наукових досліджень "Проблеми ресурсу і безпеки експлуатації конструкцій, споруд та машин" (Ресурс) (№3, 2007)
Розробка методологічних основ прогнозування залишкового ресурсу конструкцій, створення методів, технічних засобів і технологій для оцінки технічного стану та подовження термінів експлуатації техногенно та екологічно небезпечних об'єктів.