Дифференцирование многозначных отображений, T-производная - Плотников, А.В. (Український математичний журнал, 2000)
Розглядаються деякі підходи до диференціювання багатозначних відображень та вводиться нове означення похідної (T-похідна), що узагальнює похідну Хукухари.