Об экстраполяции целых функций, наблюдаемых в гауссовском белом шуме - Ибрагимов, И.А. (Український математичний журнал, 2000)
Розв'язується задача про екстраполяцію аналітичної функції, що належить до певного класу, в ситуації, коли спостерігаються її значения в білому шумі невеликої інтенсивності.