Про індикатор Фрагмена - Ліндельофа для випадкових цілих функцій - Філевич, П.В. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено, що для „більшості" цілих функцій скінченного порядку їх узагальнений індикатор Фрагмена - Ліндельофа тотожно дорівнює сталій.