Регулярность граничной точки для вырождающихся параболических уравнений с измеримыми коэффициентами - Скрыпник, И.И. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджується неперервність розв'язків квазілінійних параболічних рівнянь біля негладкої границі циліндричної області. Як частинний випадок можна розглядати рівняння-∂u/∂t−Δpu=0 з оператором p-Лапласа Δp. Доведено достатню умову регулярності граничної точки в термінах Ср -ємності.