Про наближення класів згорток лінійними методами підсумовування рядів Фур'є - Бушев, Д.М. (Український математичний журнал, 1997)
Розглядається сім'я спеціальних лінійних методів підсумовування рядів Фур'є і знаходяться точні рівності для наближення поліномами, що породжуються цими методами класів згорток з парними та непарними ядрами.