Актуальні питання співвідношення юридичних гарантій права на використання природних ресурсів - Черкашина, М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті аналізується категорія «правова гарантія», досліджується сутність юридичних гарантій права на використання природних ресурсів, а також проблема співвідношення юридичних гарантій суб’єктивного права, що розглядається, між собою та з деякими іншими правовими явищами.