До побудови чисельного алгоритму розв’язку динамічних задач теорії дискретно підкріплених конічних оболонок в неортогональній системі координат - Мейш, В.Ф.; Мейш, Ю.А.; Бєлов, Є.Д. (Доповіді НАН України, 2019)
Розглянуто побудову чисельного алгоритму розв'язання динамічних задач дискретно підкріплених конічних оболонок еліптичного поперечного перерізу при розподілених навантаженнях. Наведено рівняння коливань підкріпленої конічної оболонки в неортогональній системі координат з використанням варіанта теорії оболонок та стержнів в рамках гіпотез С.П. Тимошенка та відповідний чисельний алгоритм розв'язання задач.