Із зали засідань Президії НАН України (27 лютого 2019 р.) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 27 лютого 2019 року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих учених установ НАН України (доповідачі — кандидат фізико- математичних наук Н.І. Хріпта, кандидат біологічних наук В.О. Чернишенко, доктор економічних наук О.І. Лайко); про виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Фундаментальні аспекти відновлювано-водневої енергетики і паливно-комірчаних технологій» (доповідач — академік НАН України Ю.М. Солонін); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.