Природоохоронні правовідносини та забезпечення екологічної безпеки в Україні - Скорик, Я. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті порушуються проблеми співвідношення в Україні природоохоронних правовідносин та правовідносин у сфері забезпечення екологічної безпеки.