90-річчя члена-кореспондента НАН України М.С. Соскіна (Вісник НАН України, 2019)
8 квітня 2019 р. виповнюється 90 років всесвітньо відомому вченому, одному з найавторитетніших фахівців у галузі оптичної квантової електроніки, лазерної фізики, голографії та сингулярної оптики, завідувачу відділу оптичної квантової електроніки Інституту фізики НАН України, доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Марату Самуїловичу Соскіну.