Особливості адміністративної відповідальності за правопорушення в інформаційній сфері - Благодарний, А. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті на основі аналізу вітчизняного та зарубіжного законодавства розкриваються деякі проблеми відповідальності юридичних і фізичних осіб за вчинення адміністративних правопорушень в інформаційній сфері, а також висловлюються рекомендації щодо вдосконалення чинного законодавства.